Gravity

Denne bør du se!
Denne bør du se!

Holde deg fast…

Det kommer sikkert ikke som et sjokk, men jeg mener du bør se Gravity!

En fantastisk bra film, og den fungerer bra også på hjemmekinoen…

Så har du ikke fått sett Gravity enda, bør du sjekke den ut!

Skeptisk

Jeg var lenge litt skeptisk til om det var noe poeng i å se denne filmen på skjermen her hjemme. Den fikk meget skryt for å fungere veldig bra på kino og spesielt i 3D, derfor tenkte jeg at det kunne bli litt nedtur på min gamle flatskjerm…

Angrer litt

Så klart angrer jeg på at jeg ikke fikk sett denne på kino, men sånn er nå livet… En kan ikke få med seg alt. Men konklusjonen min er at Gravity fungerer veldig bra, også her hjemme.

Fantastisk lyd

Ikke rart at denne filmen vant Oscar for “Best Achievement in Sound Editing”. Dette løftet opplevelsen veldig!

Lost in space

Vi tar turen ut i verdensrommet sammen med George Clooney og Sanda Bullock. To astronauter som desperate forsøker å returnere til jorden, etter at romskipet deres går på en smell.

Handlingen i filmen er ganske enkel. Noen vil kanskje si at den mangler tyngde… Eller at den blir litt for svevende…. I alle fall dersom en har litt tør humor.

Selv om plottet ikke sjokkerer, er det absolutt en spennende film som engasjerer bra.

Noe å snakke om?

Den tar også opp store tema, som lidelse, virkelighetsflukt, bønn og møte med døden. Så her er det mye å både tenke på og snakke om.

Hva synes du om filmen?

1 kommentar til «Gravity»

  1. Pål Frostad

    Jeg digget filmen. Så den på kino og angret ikke på det. Likte godt at filmen ikke var så forutsigbar. Man ble liksom med på reisen til disse astronautene og det er også kult at vi hele veien får vite like mye som det de vet. I tillegg ser jo alt helt fantastisk bra ut og dette er også en av de bedre 3D-filmene jeg har sett, selv om den ikke an helt måles med Avatar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.