Forhåpentligvis vil mange snakke om film

Inkludert deg?

Bak nettsiden står Kjetil Fyllingen.

Hvem er Kjetil Fyllingen?

En som prøver å følge Jesus, en Ektemann, Pappa til 3 (snart 4). Nettkonsulent for ImF-UNG og Damaris Norge. Seminarholder for Barnevakten. Liker film (@snakkomfilm)

Du kan jo også sjekke ut bloggen Lekendelett.net, om du vil bli bedre kjent med meg fra den kanten.

De nyeste filmene?

SnakkOmFilm er ikke en filmside som konsekvent omtaler alle de nyeste filmene. Ganske enkelt fordi jeg ikke får sett alle de nyeste filmene… Er det noe slikt du er ute etter vil jeg anbefale å sjekke ut Filmfront.no, eller FilmWeb.no

De beste filmene?

Det er ikke sikkert du synes vi snakker om de beste filmene heller. Vi kan ha totalt forskjellig opplevelse av hva som er en bra film! Det er forresten heller ikke et mål for meg å kun skrive om filmer jeg selv synes er bra.

De filmen jeg ser!

Du vil ganske enkelt finne en omtale av de filmene  jeg ser som jeg finner verdt å omtale her på siden. Ganske enkelt en slags blogg over hvilke filmer jeg har sett, som jeg synes det kan passe å snakke litt om.

Hvorfor skal du gidde å snakke om film med meg?

Fordi det er kjekt å snakke om film! Jeg er ingen profesjonell filmanmelder. Jeg er ikke alltid like god til å formulere meg, eller skrive korrekt. Jeg er enkelt og greit en som liker å se på film, og som ønsker å snakke litt om de filmene jeg ser! For å bearbeide inntrykk, for å dele tanker og for å lytte til hva andre har å si!

Blir du med på å SnakkeOmFilm?

ps: Jeg jobber litt for Damaris Norge, men denne siden er ikke knyttet opp til Damaris Norge, selv om noen av tankene bak vil være de samme…